Waterwoningen

Alle woningen van de Groene Oever zijn uitverkocht. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? Klik hier om de tweekappers en vrijstaande woningen van De Grift Nijmegen te bekijken.

 

De royale waterwoningen van De Groene Oever in Lent grenzen met de tuin aan het water van de Lentse Plas. In de tweekappers en vrijstaande woningen worden hoge ramen toegepast. Daardoor geniet u overal in huis van een mooie lichtinval en van het uitzicht. De begane grond biedt de ruimte voor een mooie leefkeuken en een riante living met openslaande deuren naar de tuin. Op de twee verdiepingen kunt u spelen met de ruimte en kiezen voor de meest passende indeling. De badkamer wordt vanzelfsprekend uitgerust met comfortabel sanitair.

Het belangrijkste verschil tussen de  tweekappers en de vrijstaande huizen is dat de vrijstaande huizen over alle verdiepingen 1,2 meter zijn uitgebouwd, waardoor de woonkamer en slaapkamers extra royaal worden. Daarnaast hebben de vrijstaande woningen een vergrote badkamer en een separaat toilet.

Heijmans woningen: standaard compleet

Deze standaardvoorzieningen maken de huizen in De Groene Oever compleet

  1. Buitenkraan op de achtergevel
  2. Stopcontact voor modem in de meterkast
  3. Aansluiting voor vaatwasser en oven
  4. Aansluiting voor wasmachine en wasdroger
  5. Loze leidingen voor TV, telefoon of internet
  6. Stopcontacten horizontaal geplaatst
  7. Aansluiting voor buitenlicht op de achtergevel
  8. Aansluiting voor verlichting op buitenberging
  9. Zwevend toilet op de begane grond en eerste verdieping
  10. Inloopdouche
duurzaamheid